Princi Harry, hlídej si manželku! Po boku Meghan se objevil nový muž. A je to opravdu kus!

Christian Jones a Meghan Markle 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. ledna 2019 15:18 | Aktualizováno: 24. ledna 2019 16:55

Velký rozruch vyvolal nový a velmi fešný muž, které se objevil po boku vévodkyně Meghan! Jak se ale zdá, princ Harry se zatím ničeho bát nemusí. Christian Jones je „jen“ nový mluvčí! Ženy z celého světa na něm ale mohou oči nechat!

Christian, který byl spatřen, jak doprovází Meghan, způsobil pořádný poprask! Vypadá totiž opravdu neuvěřitelně dobře. Meghan s ním viděli podle News o víkendu v italské restauraci v Londýně a fanoušci královské rodiny jsou nadšení.

Nový mluvčí dostal svým vzhledem do kolen ženy na celém světě, jeho fotky teď kolují snad po všech sociálních sítích. Samozřejmě, někteří lidé hned museli podotknout, že princ Harry bude mít co dělat, když má Meghan po svém boku takového atraktivního muže. Podle nich by si měl na svou ženu dávat pozor!

Christian už má zkušenosti s prací pro britskou vládu. Pracoval jako tiskový úředník na ministerstvu financí a také jako mluvčí pro oddělení odchodu Británie z Evropské unie.

A co jeho náplní práce teď? Samozřejmě pracuje nejen pro Meghan, ale také úzce spolupracuje s princem Harrym, stejně jako s princem Williamem a jeho ženou Kate. A i když jeho titul je „zástupce tajemníka komunikace vévody a vévodkyně z Cambridge a vévody a vévodkyně ze Sussexu" - alespoň podle jeho profilu na LinkedIn je v zásadě zodpovědný za veškeré vztahy s veřejností

Není divu, že Kensingtonský palác potřeboval novou krev, aby zvládl tisk - především s ohledem na neustálé spekulace ohledně konfliktu mezi Meghan a Kate. Jeho každodenní práce bude spočívat každodenním kontaktu s médii a bude informovat členy královské rodiny o tom, jak s těmito médii komunikovat. 

Témata: Meghan Markle Christian Jones