Šokující přiznání Khloe Kardashian: MÁ RAKOVINU!

Khloe Kardashian 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. května 2023 20:48

Jedni je milují, druzí je nemohou vystát. Tak či tak si "Kardashianky" vždy potrpěly na svůj vzhled. O to větší šok byl, když Khloé fanoušci spatřili s přelepenou tváří. Nyní přiznala, že to bylo kvůli zhoubnému nádoru.

V nové upoutávce na další sérii jejich reality show Khloe prozradila, že se v posledních měsících bála o život. Lékaři jí totiž diagnostikovali rakovinu kůže.

Všechno přitom začalo nenápadně, a to malou bulkou na tváři. "Když po sedmi měsících nezmizela, rozhodla jsem se podstoupit biopsii," uvedla.

"O několik dní později mi řekli, že musím okamžitě podstoupit operaci na odstranění nádoru z tváře," vysvětlila americká hvězda tamních reality show.

V upoutávce na další sérii pořadu ukázala i zašitou ránu po odstranění nádoru. "Melanom je smrtelný. Je to mnohem vážnější, než jsem předpokládala. Mám predispozici na melanom," vysvětlila.

"Ale i ti z vás, kteří ji nemají, choďte na kontroly. Prosím, berte to vážně a dělejte si pravidelná samovyšetření, stejně jako choďte na preventivní prohlídky," dodala.

Témata: Khloe Kardashian