Jiří Kajínek promluvil! Vyjádřil se k účasti na křtu alba Ortelu!

Jiří Kajínek 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. října 2022 11:08

Jiří Kajínek létá v maléru. Omilostněný vězeň byl totiž spatřen na křtu nového alba skupiny Ortel se zbraní v ruce. Policie nyní zkoumá, zda byla opravdová. Co si o celé věci myslí sám Kajínek?

Jak už stars24.cz informoval, zřejmě nejslavnější tuzemský zločinec se objevil se samopalem na pódiu během křtu alba kontroverzní skupiny Ortel. Policisté zjišťují, zdali šlo o reálnou zbraň. 

Součástí milosti udělené hlavou státu na jaře 2017 je totiž sedmiletá podmínka. Kajínek se během jejího trvání nesmí dopustit trestného činu, jinak by se vrátil do vězení. 

K celé věci se nyní Kajínek vyjádřil na sociální síti. Nekomentoval však samotné držení zbraně ani vyšetřování policie, ale obhajoval svou účast na akci.

"Tolik nenávisti a tolik podivných reakcí mě fakt rozesmálo. Musím říci, že netolerantnost těch, co nejvíce volají po toleranci, je bezbřehá," řekl ve svém vyjádření na Instagramu Kajínek.

"Říkal jsem si, jak mě chtějí tito lidé říkat, co mám dělat," dodal s tím, že pokud by zaznamenal jen náznak toho, co se Tomáši Ortelovi přisuzuje, tak by tam podle svých slov nikdy nešel.

"Lidé často hovoří o něčem, čemu ani nerozumí," dodal Kajínek.

Témata: Jiří Kajínek