Petra Plemlová z Milionáře mezi námi: Dříve žila na hranici životního minima!

Petra Plemlová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2021 9:50 | Aktualizováno: 23. ledna 2021 22:05

Milionářem se člověk až na některé případy nerodí, vede k tomu trnitá cesta. Vyprávět by o tom mohla televizní "milionářka mezi námi" Petra Plemlová. Co o sobě prozradila?

Prima na podzim spustila pořad Milionář mezi námi, v němž se sedm boháčů v unikátním projektu ze dne na den dostává do světa, který je jim cizí. Jak vás stars24.cz informoval, už se v něm objevil třeba Karel Janeček.

V páteční epizodě mohli diváci vidět podnikatelku s textilem Petru Plemlovou, která nabídku na účast v show dostala při cestě do Liberce, kam se jela podívat do formy, o jejíž koupi uvažovala.

„Když jsem se rozhodovala, nevěděla jsem, jak se bude pořad jmenovat. Zaskočilo mě to, protože já se necítím jako milionářka. Podnikat jsem začala teprve před pěti lety a do té doby jsem sama žila na hranici životního minima,“ řekla webu Deníku.

Nakonec si Plemlová ale řekla, že jsou pro ni důležité především cíle projektu. „A sice zviditelnit neziskové organizace, bez kterých by se řada lidí neobešla. A chtěla jsem poukázat na to, jak končí matky, které zůstanou samy bez ničeho, bez bydlení. Protože jsem to sama zažila,“ dodala.

Témata: Petra Plemlová Milionář mezi námi TV Prima