Prostřeno je pořad o vaření, a tak není divu, že když je nyní v sestavě soutěžících dcera Nadi Urbánkové, její soupeře zajímá, jak maminka vařila. Co se dozvěděli?
Jak jsme vás již informovali, v pořadu Prostřeno tento týden můžete vidět povědomou tvář herečky a zpěvačky Jany Fabiánové, která byla oslovena s nabídkou, zdali se nechce zúčastnit, a rozhodla se ji přijmout.
U této soutěžící nelze nezmínit, že je dcerou profesora angličtiny, překladatele a textaře Jana Nemejovského a zpěvačky Nadi Urbánkové. Není proto divu, že se u stolu řešilo, jaká byla její maminka kuchařka.
„Já jsem dítě svobodné matky, takže mě hodně často vařila babička, která zažila dvě světové války, to způsobilo, že čím víc másla a sádla v něčem bylo, tak tím lépe,“ přiznala přímo před kamerou.
Fabiánová si vzpomněla i na štědrovečerní historku, kdy Urbánková vařila rybí polívku, kterou po uvaření odstavila. „A vedle sporáku měla dřez a saponát místo do dřezu vylila do té hotové rybí polévky. V tu chvílí jí to tak nějak secvaklo a řekla, já se na to můžu vykašlat, já se tady dřu, jsem vyčerpaná a je to k ničemu,“ uvedla.
Témata: Jana Fabiánová Naďa Urbánková