Zemřela hvězda pořadu Prostřeno Zuzana Drnek (†35): Sebevražda?!

Zuzana Drnek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2021 10:51 | Aktualizováno: 10. ledna 2021 21:56

Zuzanu Drnek proslavila opakovaná účast v pořadu Prostřeno, kde také prozradila mrazivé tajemství ze svého osobního života. Boj o děti ji nakonec vedl k tomu, že si údajně sama vzala život.

Informaci, že Zuzana Drnek (†35) spáchala sebevraždu, přinesl web blesk.cz, podle jehož informací se oběsila ve vlastním fitness centru. Jeho vlastnictvím se chlubila, když se před lety poprvé účastnila pořadu Prostřeno, který ji proslavil.

Tehdy byla ještě vdaná, od svatby uplynul v době natáčení pouze rok. Když se do oblíbené show pro amatérské kuchaře v loňském roce přihlásila znovu, přiznala, že kvůli rodinným záležitostem prožívá velké trápení.

„Jednou jsem si dala v kanceláři víc alkoholu a opila se, manžel ráno přijel, zavolal policii a oni mi naměřili víc promile a sebrali mi děti,“ prozradila trenérka vyhledávaná celebritami svým soupeřům.

Spekuluje se o tom, že právě kvůli rodinným sporům si Zuzana sáhla na život. Bojovala totiž o svěření dcer do péče, k tomu se musela vypořádat s problémy v podnikání, které v posledních měsících omezují opatření proti šíření koronaviru.

Témata: Zuzana Drnek úmrtí Prostřeno