Monika Babišová sepsula manžela: Poslal mě někam, ale měli to nařídit už dávno!

Monika Babišová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 9:59 | Aktualizováno: 28. listopadu 2020 17:35

Andrej Babiš na kritiku z vlastních řad není moc zvyklý, přesto si ji nedávno musel vyslechnout kvůli jednomu z nařízení, které nově zavedla jeho vláda. Jeho manželka je k němu poměrně kritická.

Premiér Andrej Babiš (ANO) si za roky v politice už zvykl na střety s opozicí kvůli ledasčemu, ale v domácnosti by raději viděl souhlasné přikyvování s rozhodnutími, které činí jeho vláda. Občas má ale smůlu.

Jak vás stars24.cz informoval, jeho žena Monika se o uplynulém víkendu zúčastnila potravinové sbírky a při té příležitosti prozradila, že tak úplně nesouhlasí s jedním z opatřením, které se týká obchodů.

„Poslední nařízení, za které jsem mu pořádně vyčinila, a manžel mě teda poslal někam, že se nehodlá hádat ještě se mnou, je omezení při nákupech, ta vyměřená plocha na jednoho nakupujícího,“ svěřila se webu super.cz.

Babišová uvedla, co přesně jí na tom vadí. „Myslím si, že když už, tak to mělo přijít dřív, a ne teď. Já nemám čas stát ve frontě, takže asi nebudeme jíst, protože nebudu mít z čeho vařit,“ dodala.

Témata: Monika Babišová Andrej Babiš