Timo Tolkki: Důkaz, že to s Dominikou zase myslí vážně!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. listopadu 2020 9:33

Několik měsíců všechno směřovalo k tomu, že manželství Dominiky Gottové s Timem Tolkkim skončí rozvodem, než přišel na začátku listopadu nečekaný zvrat. Máme to ale kontroverzímu páru věřit?

Dominika Gottová v těchto dnech opět překvapila, když vyrazila do Finska, odkud se zhruba před rokem vrátila do Česka, protože se jí rozpadlo manželství. To se ale nyní snaží dát znovu dohromady.

Zatím to vypadá nadějně, o čemž svědčí i slova Tima Tolkkiho. „Dominiku stále miluji a chtěl bych s ní znovu žít. To, jestli ve Finsku, nebo v Praze, právě řešíme. K ničemu ji nepřemlouvám, ona snad sama ví, co chce,“ uvedl dle webu blesk.cz.

Podle informací zmíněného serveru jí finský hudebník dokonce zaplatil letenku. „Jsme na hotelu a pořád jezdíme po úřadech. Finančně na tom nejsem dobře, ale pořád skládám a pracuji, vždy nějaké peníze budou,“ popsal současné dění.

„Domi se teď vrátí do Prahy a vše si promyslíme a uvidíme. Jsem rád, že teď odložíme rozvod stranou,“ potvrdil Tolkki, o čem se již delší čas spekulovalo.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová