Jan Kraus to za epizodu s Vojtěchem schytal! To se v Česku všichni po…, nechápe komik!

Jan Kraus 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. října 2020 12:10 | Aktualizováno: 10. října 2020 22:03

V čele boje proti epidemii dlouho stál Adam Vojtěch, který však z funkce ministra odstoupil, mohl tedy v tomto týdnu navštívit Show Jana Krause. Jenže reakce na tento díl jsou přinejmenším rozporuplné.

Je otázkou, jak na nově vyhlášená opatření zareaguje Jan Kraus, zdali se jeho talk show bude natáčet i v následujících dvou týdnech. Zdá se však, že po poslední odvysílané epizodě by si od pořadu přinejmenším někteří lidé alespoň na těch čtrnáct dní odpočinuli.

Herec a moderátor vzbudil kontroverzi tím, že si do pořadu pozval bývalého ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, který kromě odpovědí na otázky předvedl své pěvecké schopnosti. Pořádně tím ale hnuli žlučí Luďku Staňkovi.

„Uprostřed těchhle sr**ek vyrazil bývalý ministr zdravotnictví ke Krausovi, kde hezky povtipkovali, pak i zazpíval. Nevím, kdo z nich prokázal menší smysl pro realitu, a nechci to soudit. Ale mám jednu otázku – To už se v týhle zemi všichni úplně po**ali,“ podivil se komik a novinář na twitteru.

Jeden z diskutujících reagoval dotazem, zdali by měl Vojtěch strávit zbytek života v klášteře. „Za jeho přínos současné situaci je klášter výbornej nápad! Rozjímání, analýza vlastních rozhodnutí atd… ideální,“ konstatoval Staněk.

Témata: Jan Kraus Adam Vojtěch (ANO)