Pája v show MasterChef pokračuje: Nelibost diváků nezná mezí!

Pavlína Lubojatzky 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. září 2020 9:20

Vypadá to, že většina diváků show Masterchef by si přála, aby v ní už soutěžící Pavlína nepokračovala. Jejich přání nebylo vyslyšeno ani tento týden, i když se již fanoušci pořadu domnívali, že je hotovo.

Pája jí nikdo moc neřekne. Pavlína Lubojatzky je asi nejméně oblíbenou soutěžící v právě probíhající řadě MasterChefa, o čemž svědčí i diskuze na sociálních sítích po zatím poslední odvysílané epizodě.

Kulinářská soutěž pokračovala rodinnou výzvou, po které se však ani letos ze show nevyřazovalo. Někteří diváci ale jako by pravidla neznali a začali se na facebooku domáhat jejího konce, po kterém volají už dlouhou dobu.

„Tak teď mi ještě někdo vyvracejte, že tohle není nadržování Pavlíně. Fuj, přestávám se dívat,“ vzkázala produkci jedna z divaček. „Vážně jde Pavlína dál? To je hodně nefér!“ podivují se další fanoušci pořadu.

„Nepochopila jsem a přijde mi to dost nefér, že když Pavlína zkazila brownies, tak se najednou nevyřazuje. Prý každý dělá chyby… Co to je za kravinu? Vyhazují lidi i za menší chyby, ale jí tam nechají,“ vzteká se jiná diskutující.

Témata: Pavlína Lubojatzky MasterChef