Timo Tolkki v koncích? Tvrdí, že mu v Mexiku hrozí vězení!

Timo Tolkki 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. srpna 2020 9:25

Timo Tolkki se sice před časem na skok objevil v Evropě, nyní už je ale zpátky v Mexiku, kde strávil několik měsíců již dříve. Momentálně je však situace mnohem dramatičtější. Alespoň podle jeho slov.

Timo Tolkki, stále ještě právoplatný manžel nejstarší dcery nejslavnějšího českého zpěváka Dominiky Gottové, se zhruba před měsícem na otočku opět zastavil v Česku, jenže dlouho tady nepobyl a vydal se zpět do Mexika. Teď se však zdá, že toho lituje.

Údajně si na něj totiž snaží posvítit tamní úřady. Problémem je chybějící vízum, takže hudebník v zemi fakticky pobývá nelegálně. Navíc jim vadí jeho nezodpovědnost. Timo totiž cestuje mezi Mexikem a Evropou, aniž by podstoupil test na koronavirus.

„Mám velké problémy se zdejší policií. Policisté na ulicích mají samopaly a jsou velmi agresivní. Bojím se o svůj život. Jestli jsem někdy potřeboval pomoct, tak je to teď! Jednou mě už zatkli a mohou mě kdykoliv zavřít do vězení,“ řekl webu expres.cz.

Lidé vcelku pochopitelně nechápou, proč se Tolkki do Mexika vracel. „Potřebuji letenku co nejdříve, už zítra může být pozdě a mohou mě zavřít do vězení,“ vzkazuje.

Témata: Timo Tolkki