Vítěz VyVolených Vladko: Po letech je o něm znovu slyšet!

Vladko Dobrovodský

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. července 2020 15:41

Po letech se v médiích opět objevilo jméno legendárního vítěze VyVolených. I když se Vladka podařilo "vypátrat", on si své soukromí hodně střeží. Navzdory tomu, že slavná soutěž byla o pravém opaku.

Pamatujete na reality show VyVolení? Hned dvakrát v ní kraloval jediný muž jménem Vladko Dobrovodský, který si tak přišel na pořádný balík peněz. Není tedy divu, že dnes žije trochu jiným životem než před televizní show.

„V Česku nežiju už strašně dlouho let, nevím, co se tam vůbec děje, “ přiznal v těchto dnech webu extra.cz muž, který se přitom dříve živil jako kuchař v motolské nemocnici. Občas prý jen vyrazí na návštěvu své maminky.

Vladko serveru nechtěl prozradit, kde momentálně žije. „Už jsem dávno jinde, nezlobte se. Soutěž skončila před sedmi lety, já byl u nás ještě necelé dva roky, potom jsem se odstěhoval,“ svěřil se s tím, že je vzdálen dva a půl tisíce kilometrů.

Některé věci se ale v jeho životě dodnes nezměnily, třeba životní pesimismus. „Já jsem věčně nespokojený. Jsem taková povaha,“ dodal Dobrovodský.

Témata: Vladko Dobrovodský