Dusno v ČT! Co způsobila odcházející Witowská?

Světlana Witowská (dříve Zárubová)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 19:48 | Aktualizováno: 27. června 2020 10:02

Jako blesk z čistého nebe přišla před nějakým časem zpráva o konci Světlany Witowské v pořadech, kde jsme na ní momentálně zvyklí. V České televizi je kvůli tomu pořádné dusno. Čím novinářka naštvala kolegy?

Světlana Witowská před dvěma lety oslnila moderátorským výkonem v debatě prezidentských kandidátů Miloše Zemana a Jiřího Drahoše a získala si oblibu mezi televizními diváky. Nedávno je ovšem zklamala nečekanou zprávou.

Populární novinářka oznámila konec v hlavních relacích Události a Události, komentáře z časových důvodů. Podle svých slov se chce více věnovat malému synovi, což dosud komplikovaly pozdní návraty z práce. Jenže na Kavčích horách je z toho pořádný poprask.

Witowská se podle informací webu blesk.cz v pondělí vrátila do práce a musela si leccos vyslechnout. Nečekaný konec v obou pořadech rozzlobil členy týmu, který na Událostech pracuje.

„Kolegové, včetně přímo Martina Řezníčka, který je s ní ve dvojici, Světlanu prosili, aby neodcházela během léta, protože vznikne zmatek v dovolených a někoho by na ně nemuseli kvůli nedostatku lidí pustit,“ prozradil zdroj zmíněného serveru.

Témata: Světlana Witowská (dříve Zárubová)