MasterChef je PODVOD? Z úst televizního kuchaře zazněla ostrá kritika!

Ondřej Slanina (kuchař) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2020 15:15

MasterChef si za několik let, co běží v televizi, získal mnoho fanoušků. Někteří profesionální kuchaři ale pro tuto show moc pochopení nemají. Z úst Ondřeje Slaniny zazněla nevybíravá kritika.

MasterChef relativně nedávno zmizel kvůli letní pauze z televizních obrazovek a vrátí se na ně až na podzim. Líto to rozhodně nebude kuchaři Ondřeji Slaninovi z pořadu Kluci v akci, který pořadu, v němž někteří jeho kolegové dělají porotce, pořádně naložil. Vezměme to ale pěkně popořádku.

Zatímco o Prostřenu či soutěži Peče celá země, která navíc běžela na té samé televizi, kde jeho pořad, se vyjádřil vesměs nekriticky, soutěž amatérů v rozhovoru pro web blesk.cz zkritizoval. „MasterChef? Tak to je jeden velký kuchařský podvod,“ prohlásil.

Kuchař začal následně vysvětlovat, co je podle něj špatně. „Ti lidé neumí vařit, a když vám tam někdo řekne: Tohle jsem nikdy nedělal, a pak tam je nandané jídlo jako v restauraci, je jasné, že to nemůže být z jeho hlavy,“ konstatoval.

„Pak jsem viděl nějaké bývalé účastníky někde vařit a tomu jsem se musel smát. Ano, ti lidé jsou nadšenci do vaření, ale dělat z nich kuchařské hvězdy? Do jednoho jsou pro gastronomický život nepoužitelní,“ dodal Slanina.

Témata: Ondřej Slanina (kuchař) MasterChef