Policie se zajímá o dění kolem SuperStar: Provinění za 3 miliony?

Finálová sestava SuperStar 2020

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. června 2020 15:25 | Aktualizováno: 5. června 2020 22:02

Česká policie se podle všeho zajímá o dění kolem SuperStar, respektive o to, co následovalo po nedělním finále. Za provinění proti současně platným nařízením někomu hrozí pokuta ve výši až několika milionů korun. Co se stalo?

V neděli vyvrcholila finálovým večerem letošní řada SuperStar, jejíž průběh zásadně ovlivnila epidemie koronaviru. Po posledním přímém přenosu tradičně následovala party, která se tentokrát vzhledem k opatřením konat neměla. Jenže teď vyšlo najevo, že se účastníci tak úplně neudrželi.

Podle informací slovenského webu cas.sk se konal tajný večírek v baru v Praze, jehož majitel se tak dostal do pořádných potíží. Záležitostí se teď zabývají příslušné úřady, hrozí pokuta ve výši až 3 miliony korun.

Většina pařmenů se k účasti akci nehlásila, mnoho z nich nevyužilo možnost se k věci vyjádřit. „Dostala jsem upozornění, že celá věc je údajně v šetření policie, tak se k tomu paní Pagáčová, bohužel, nemůže vyjádřit,“ napsala serveru manažerka herečky a porotkyně.

Televize Nova a Markíza, které show vysílaly, se ústy ředitele PR a marketingu druhé jmenované stanice od akce distancovaly. „Lidé, kteří tam byli, si party zorganizovali sami po své vlastní cestě,“ prozradil webu zdroj z okolí Markízy.

Témata: Superstar