Kdo vypadl v SuperStar 2020? Tady jsou finalisté i poražení!

Finálová sestava SuperStar 2020

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 9:09 | Aktualizováno: 26. května 2020 7:54

SuperStar 2020 se blíží do finále! Po neděli zbývá posledních pět soutěžících, z nichž jeden se stane vítězem letošní řady hudební talentové soutěže. Kdo postoupil dál a kdo naopak neuspěl?

Jako první se představil Michal Šafrata s písní od Lennyho Kravitze, bohužel přání Leoše Mareše se nevyplnilo. Výkon úvodního soutěžícího na postup mezi pětici účastníků Superfinále nestačil. Následovala Barbora Piešová s písní Somebody To Love od Queen, na kterou se naopak štěstí usmálo.

Lucii Bikárové porota vyčetla grimasy a přemotivovanost, naopak chválila její pohybové nadání. Na postup dál to ale nestačilo. Fanoušky kontroverzně vnímaný Timotej Májsky si vybral píseň porotce Mariána Čekovského. Paľo Habera mu hned dal najevo, že bude muset spoléhat na fanoušky. Dostatek se jich ale nenašlo, a tak jeho pouť soutěží skončila.

Sérii „neúspěšných“ uzavřela Júlia Kramárová s hitovkou od Lady Gaga. Pak už přišla na řadu Dominika Lukešová, jejíž výkon na Superfinále stačil. O vítězství se za týden porvou i dva následující soutěžící Giovanni Ricci a Martin Schreiner.

Sestavu superfinalistů uzavřela poslední soutěžící Diana Kovaľová, přestože jí na několik desítek vteřin zradil zvuk. Habera ale nešetřil superlativy a prohlásil, že je „jedním z největších talentů“ v historii soutěže. Naopak Esther Lubadika, která se na pódiu objevila jako předposlední, se zařadila mezi vyřazené.

Témata: Superstar