Pája ze show Masterchef: Arogantní mamánek řekl, o co mu jde!

Pavel

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 10:11

V kuchařské show Masterchef letos soutěží hned několik lidí, kteří divákům zrovna dvakrát nesedí. Kromě "ubrečené" Pavlíny je to i "arogantní mamánek" Pája. Ten nyní odkryl karty a řekl, o co mu vlastně jde.

Letošní řada kuchařské soutěže MasterChef je některými fanoušky vnímána zvlášť negativně kvůli některým soutěžícím. Své si přečetla a vyslechla především Pavlína, která je evidentně nejméně oblíbenou účastnicí. Diváci se ovšem vymezují i proti dalším amatérským kuchařům.

Po posledním díle se někteří lidé pustili do kritiky Pavla Švece alias „Páji“. Pokud u jeho již zmíněné soupeřky je problémem brečení a fňukání, u něj je to neustále zmiňování maminky, kvůli kterému si u diskutujících vysloužil označení „arogantní mamánek“.

Sám Pája webu expres.cz prozradil, že jde v jeho případě o předem promyšlenou taktiku. „Byla to moje strategie, kterou jsem si nastavil. Otázky režisérů jsou často směřované na maminku a já jsem na to odpovídal,“ vysvětlil v rozhovoru.

Pavel také prozradil, že jeho maminka je profesionální kuchařka a dlouhá léta byla vedoucí velkého gastroprovozu. Právě ona ho naučila vařit, a tak se rozhodl jí vzdát hold tím, že se přihlásí do MasterChefa a pokusí se pro ni vyhrát.

Témata: Pavel Švec (MasterChef) MasterChef