Josef Šural (†28): Rok od nevídané sportovní tragédie žije vdova nový život!

Josef Šural 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. dubna 2020 20:22

Přesně před rokem zasáhla českou fotbalovou obec tragická zpráva o úmrtí útočníka Josefa Šurala. Největší rána to pochopitelně byla pro jeho ženu Denisu. Vdova už se ale se smrtí manžela podle všeho vyrovnala.

Dnes je to přesně rok, co český sport zasáhla nevídaná tragédie. 29. dubna 2019 zemřel fotbalový reprezentant Josef Šural (†28) při dopravní nehodě po cestě z utkání s Kayserisporem, které proseděl na lavičce náhradníků.

Minibus s fotbalisty Alanyasporu měl nehodu v noci z neděle na pondělí. Zatímco šestice fotbalistů utrpěla jen mírná zranění, Šural byl zraněn těžce a v nemocnici Anadolu Medical Center brzy ráno svým zraněním podlehl. Podle zpráv z Turecka mělo být příčinou nehody usnutí řidiče.

Velká rána to pochopitelně byla především pro jeho rodinu, manželku Denisu a dcery Vanessu Alex a Melissu Denisu. Podle informací webu isport.blesk.cz začala vdova novou životní kapitolu.

Fotbalistova žena údajně našla novou lásku a holčičky se brzy dočkají nevlastního sourozence. „Denisa je ve vysokém stadiu těhotenství,“ cituje server svůj zdroj z jejího okolí.

Témata: Josef Šural