David Přibyl (†21) zemřel: Fotbalista měl uklouznout v koupelně!

David Přibyl

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2020 19:55 | Aktualizováno: 27. ledna 2020 12:43

Český fotbal probudila ze zimního spánku tragická zpráva. Náhle zemřel bývalý brankář Viktorie Plzeň, několikanásobného mistra České republiky z posledních let. Co se stalo?

Český fotbal v době, kdy probíhá ve všech soutěžích zimní přestávka, zasáhla tragédie. Náhle totiž zemřel talentovaný fotbalový brankář David Přibyl (†21). Potvrdila to Viktoria Plzeň, kde v minulosti působil, ačkoliv do profesionálního A-týmu se neprosadil.

„Dnes nás zastihla smutná zpráva o smrti brankáře Davida Přibyla, který v minulých letech působil v naší mládeži. Odpočívej v pokoji, Davide,“ objevilo se v pátek na klubovém facebookovém profilu.

Podle serveru idnes.cz se objevily neoficiální informace, podle kterých mladý fotbalista uklouzl při sprchování v koupelně a přivodil si smrtelné zranění. Policejní mluvčí webu řekla, že se vyšetřovatelé přiklánějí k variantě otravy zplodinami z karmy.

Plzeňský klub se v posledních letech loučil už se dvěma fotbalisty. V dubnu 2017 si vzal život bývalý hráč Viktorie František Rajtoral, který tou dobou působil v Turecku. Ani ne o měsíc později spáchal sebevraždu jeho někdejší spoluhráč David Bystroň, který tehdy hrál ve Švýcarsku. 

Témata: David Přibyl úmrtí Fotbal