FOTO: Tahle NAHÁ KOČKA posílá své fotky těm, kdo přispějí na požáry. Vybrala PŮL MILIONU!

Kaylen Ward 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. ledna 2020 15:15

Kaylen Ward byla až donedávna relativně neznámou instagramovou modelkou. Na Instagramu ji sledovalo 50 000 lidí. Dnes ji ale zná celý svět. Rozhodla se totiž pro zcela unikátní akci, která nemá obdoby.

Pro zcela unikátní akci se rozhodla teprve 20letá modelka Kaylen Ward. Tu na Instagramu sledovalo 50 000 lidí, což sice na první pohled vypadá jako veliké číslo, i čeští internetoví tvůrci dnes ale hravě nasbírají víc.

Ona sama o svůj účet přišla, výměnou za to ji ale zná celý svět. Zaplnila totiž přední stránky světových deníků, díky svým nahým fotografiím. Ty totiž pošle každému, kdo přispěje 10 dolarů na boj s požáry, které zuří v Austrálii.

big angel energy ??? https://t.co/2pUoQY0d0H pic.twitter.com/uYNbt2BXXe

— THE NAKED PHILANTHROPIST (@lilearthangelk) 31. prosince 2019

Jak sama vysvětluje na Twitteru pod nickem The Naked Philanthropist, za každých 10 dolarů zašle jednu fotku. Stačí ji poslat pouze potvrzení o úhradě. A věřte nebo ne, zájem je obrovský. Sama modelka přiznala, že poslední měsíc nedělá nic jiného, než jen zasílá fotografie.

Díky tomu vybrala na boj s požáry už neuvěřitelných půl milionu dolarů, a zájem neutichá, naopak. V jeden den je nyní schopna vybrat i sto tisíc dolarů. A jelikož se stala mediálně slavnou, částka zřejmě ještě poroste.

Celá akce má ale i svou stinnou stránku. "Můj Instagram byl deaktivován, rodina na mě zanevřela a kluk kterého jsem měla ráda se mnou nemluví. Ale do prdele, zachránila jsem koaly," napsala na Twitteru.

Témata: Kaylen Ward