Timo Tolkki: Manžel Gottové řeší nařčení ze sexuálního obtěžování!

Timo Tolkki 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 21:58

Manžel Dominiky Gottové má v poslední době se ženami jen samé problémy. S jednou řeší rozvod, další ho nyní údajně nařkla ze sexuálního obtěžování. Kdo přesně si na jeho nemístné chování stěžuje?

Finský manžel nejstarší dcery Karla Gotta (†80) už se vzdal naděje, že by manželství s Dominikou Gottovou ještě zachránil. Ostatně jedním z důvodů konce vztahu byla i jeho nevěra s mladou Mexičankou Claudií. Jenže to není jediná žena, která s ním měla jakési pletky.

Podle serveru extra.cz se Timo Tolkki seznámil také se zpěvačkou Katiou Barrerou, čímž si ale zadělala jen na problémy. „Děje se něco podivného. Byl jsem nařčen ze sexuálního obtěžování jistou zpěvačkou Katiou, ale nikdy jsem jí nic špatného neudělal,“ přiznal na sociální síti. 

„Kamarád mi říkal, že se kvůli tomu nemůžu vrátit do Mexika, ale já tam stejně pojedu. Už příští týden. Tohle je vážně divné. Jsem hodný kluk a nechci, aby se komukoliv dělo něco špatného. Zřejmě budu muset vymyslet nový plán,“ dodal hudebník. 

Vánoce strávil Tolkki v rodném Finsku a podle dostupných informací se dokonce dočkal přání od manželky. Jinak spolu ale řeší tak maximálně dotažení rozvodu. 

Témata: Timo Tolkki