Proč zemřela Katka z Talentu (†43)? Porazila rakovinu, pak se to stalo!

Katka se podílela na výrobě show Česko Slovensko má talent

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 11:11

Porota v čele s Jakubem Prachařem, štáb i diváci oplakávají smrt Katky, která se podílela na výrobě show Česko Slovensko má talent. Krátce před finále letošní řady ale nečekaně zemřela. Už je jasné, co se jí přihodilo.

Jak už vás stars24.cz informoval, štáb soutěže Česko Slovensko má talent se musel tento týden rozloučit s pracovnicí Katarínou Harangozovou (†43), která nečekaně zemřela jen pár dní před finále probíhající řady. Okolnosti její smrti zůstávaly dlouho nejasné, pak ale promluvily zdroje ze slovenské televize Joj.

„Katka byla úžasný člověk. V minulosti vyhrála boj s rakovinou. Minulý rok přišla o vlasy kvůli léčbě, ale ani to ji nezastavilo a s vervou se pustila opět do práce. Zvítězila nad chorobou a konečně začala žít pěkný život plný radosti,“ prozradil informátor serveru cas.sk.

Všichni se radovali z vítězství nad zákeřnou chorobou, když náhle nastaly další velké problémy. Před dvěma týdny musela členka štábu oblíbené talentové show opět do nemocnice kvůli bolestem břicha. „Měla dostat nějakou bakterii a tím, že měla oslabenou imunitu, se s tím její organismus nedokázala popasovat,“ zjistil zmíněný web od zdroje z televize.

„Byla v umělém spánku, ale už se neprobrala. Nedalo se jí pomoct. Všichni jsme z toho zdrcení. Máme na Katarínu krásné vzpomínky a navždy zůstane v našich srdcích. Posíláme pozdrav do nebe. Odpočívej v pokoji,“ zaznělo na závěr.

Témata: Česko-Slovensko má talent