Prachař a spol. truchlí: Katka z Talentu nečekaně zemřela!

Katka se podílela na výrobě show Česko Slovensko má talent 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 19:25 | Aktualizováno: 8. prosince 2019 22:40

Soutěž Česko Slovensko má talent zasáhla před branami finále letošní řady tragická zpráva. Členka štábu, který se podílí na natáčení talentové show, nečekaně zemřela. Co se stalo?

Jakub Prachař a zbylí členové poroty, soutěžící i diváci. Celá komunita kolem soutěže Česko Slovensko má talent se v týdnu, kdy se koná finále právě probíhající řady, vyrovnává s tragickou ztrátou. „Loučíme se s Katkou,“ objevilo se dnes na facebookovém profilu soutěže.

Členka štábu, který natáčení show připravuje, náhle zemřela. „Vy diváci jste jí mohli vidět prostřednictvím televizní obrazovky, my ze štábu Talentu jsme ji poznali osobně. Několik roků spolupracovala při výrobě Talentu a byla jeho neodmyslitelnou součástí,“ uvedli zástupci televizí na sociální síti.

Okolnosti její smrti zůstávají neznámé. „Bohužel, zasáhla nás velmi smutná zpráva a Katka nás navždy nečekaně opustila,“ konstatuje štáb.

Na závěr nemohl chybět dojemný vzkaz zesnulé. „Máme na ní krásné vzpomínky a navždy zůstane v našich srdcích. Posíláme pozdrav do nebe… Odpočívej v pokoji, Katko,“ vzkázali kolegové.

Témata: Česko-Slovensko má talent Jakub Prachař