Klausovi ukázali rezidenci: Z Hradu odešli sem!

Takhle teď žijí Václav Klaus a Livia Klausová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 20:10

Václav a Livia Klausovi museli po odchodu z Pražského hradu vzít zavděk skromnějším sídlem. Do vily v jedné z pražských čtvrtí teď nechal lidi nahlédnout jejich syn Václav. Podívejte se sami, jak to uvnitř domu vypadá.

Je to už přes šest let, co exprezident Václav Klaus a bývalá první dáma, jeho žena Livie Klausová změnili adresu. Po deseti letech na Pražském hradě museli uvolnit místo Miloši Zemanovi a jeho manželce Ivaně a přesunout se do řadového domku v pražských Kobylisích.

Do útrob nemovitosti nechal své fanoušky nahlédnout jejich syn, poslanec a předseda Trikolóry Václav Klaus mladší. „Jsem navštívil maminku (jako každé pondělí) a má teda vzorově uklizeno,“ komentoval snímky na Facebooku.

„Bylo to tam jako v klícce, vyklidila nějaké věci, co tam skladovala, takže jsem chválil, že by stálo vyfotit do časopisu. Takže jsem to musel vyfotit,“ dovysvětlil pro server ahaonline.cz, proč měl nutkání obydlí rodičů vyfotit.

Domek koupili manželé Klausovi už v předstihu, ještě když byli nájemníky na Hradčanech. Podle výše uvedeného webu nemovitost pořídili za osm milionů korun. K dispozici tu mají 200 metrů čtverečních.

Témata: Václav Klaus Livia Klausová Václav Klaus ml.