Babiš chystá další svatbu? Pro dceru Vivien už není jediný muž v životě!

Andrej Babiš místo voleb navštívil ve Španělsku dceru Vivien 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. října 2019 16:26

Rodina premiéra Andreje Babiše se možná výhledově rozroste o dalšího člena. Politik to mimoděk přiznal v odpovědi na dotaz jednoho ze zvídavých spoluobčanů. Chystá se snad další svatba?

Blíží se další svatba v rodině premiéra Andreje Babiše? Není to vyloučeno, ač nepůjde o samotného předsedu vlády. Ten se rozhoupal před dvěma lety, v červenci 2017 si po dlouholetém vztahu vzal za ženu matku jeho dětí Vivien a Frederika Moniku. Veselka tehdy proběhla na kontroverzním Čapím hnízdě.

Premiér ovšem tento týden zavítal do pořadu internetového serveru blesk.cz, kde se ho mohou ptát i diváci. Jeden z dotazů přitom mířil na osobní život dcery Vivien, která – jak je známo – tráví většinu roku v zahraničí.

Jak píše server ahaonline.cz, Babiš v pořadu prozradil, že už není jediným mužem v jeho životě. Vivien je totiž šťastně zadaná. „Ano, ano, má,“ odpověděl vrcholný představitel státu na dotaz, zdali má dcera nějakou známost. Zdali jde o Čecha, nebo naopak o cizince, ale premiér neřekl.

Sám Babiš se v životě ženil dvakrát. Od 70. let minulého století byla jeho ženou spolužačka z gymnázia, lékařka Beata. Předseda vlády s ní má další dvě děti, dceru Adrianu a syna Andreje mladšího.

Témata: Andrej Babiš