Jitka Boho opustila manžela! Může za to nevěra?

Válková, Jitka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. září 2019 16:58 | Aktualizováno: 18. září 2019 22:37

Modelka Jitka Boho oznámila v uplynulých hodinách nemilou věc, rozhodla se opustit manžela a otce své dcery Lukáše. Důvody ovšem neuvedla, a tak se o vysvětlení tohoto kroku čile spekuluje. Je za rozpadem vztahu nevěra?

Jak vás stars24.cz informoval, modelka a někdejší Česká Miss Jitka Boho oznámila na sociální síti překvapivou novinku. Odstěhovala se od manžela, hudebníka Lukáše Boho, s nímž vychovávala téměř čtyřletou dceru Rosalii. Zpráva přišla jako blesk z čistého nebe, pro někoho ovšem možná zas takovým překvapením není.

Podle informací Expresu, který s ní nedávno dělal rozhovor, v němž o vztahových problémech nepadlo ani slovo, není modelčin manžel žádný svatoušek. V prohlášení na sociální síti přitom o důvodech rozkolu mezi manželi nepadlo ani slovo.

Osoba z okolí bývalé královny krásy ale Expresu prozradila, že Jitka je momentálně na dně a za rozchodem prý stojí minimálně jedna nevěra z manželovy strany. Server se snažil modelku kontaktovat, ona se ale omluvila s tím, že zatím nehodlá nastalou situaci nijak dále komentovat.

Zmíněný web pátral i po dalších indiciích, které by naznačovaly problémy ve vztahu. Zaujal jeden vzkaz, který Jitka Boho sdílela na sociální síti. „Mít jeden pro druhého čas je v manželství důležitější než mít peníze,“ napsala modelka. To prý může svědčit o neutěšené finanční situaci páru. Tak jako tak, na vysvětlení z úst jednoho z partnerů si budeme muset počkat.

Témata: Jitka Boho