Proč musel skončit Gottův řidič? Rodina řekla pravdu!

Karel Gott 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. června 2019 9:29

Karel Gott má v posledních dnech spoustu starostí kvůli vyjádřením spolužáka Milana Drobného. Zdaleka ale není sám, trpí tím i rodina jeho dlouholetého řidiče Oldy Havránka. Jeho dcera se teď rozhodla říct pravdu.

Milan Drobný nasekal svým rozhovorem do knihy o jubilantovi Karlu Gottovi pořádnou paseku. Mimo jiné rozlítil rodinu Gottova dlouholetého řidiče Oldy Havránka, která teď musí spoustu věcí uvádět na pravou míru.

Pozůstalí už vyvraceli tvrzení o domácím násilí u Gottových i o Havránkových dopravních nehodách. Sice nepopřeli, že Havránek boural, ovšem nikdy se tak údajně nestalo, když vezl Mistra. Přesto dostal vyhazov.

„Poté, co měl naposledy velkou autonehodu, ochrnul na jednu ruku a nemohl už dále Karla Gotta logicky vozit. Proto se vzájemně dohodli na ukončení spolupráce. Není tedy pravda, že by ho paní Gottová vyhodila,“ řekla Dagmar Havránková Aha! s tím, že vyústění celé situace považuje za logické.

Upravili také svou verzi příběhu o posledním setkání otce s Gottovými. Původně totiž tvrdila, že mu Ivana Gottová nebyla přítomná.„Oba byli u něj na pokoji více než dvě hodiny. Ivana ho po lžičkách krmila a drželi ho s Karlem za ruce,“ opravila se.

Nařčení ze strany Milana Drobného znepokojila nejen Gotta, ale i Dagmar. „Jsem sama nemocná a je mi z toho zle! Kdybych pana Drobného potkala, asi bych se neudržela,“ vzkázala mu Havránková alespoň na dálku.

Témata: Karel Gott Milan Drobný Ivana Gottová