Postižené dítě a smrt! Karel Gott se chystá na velké změny!

Karel Gott 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. června 2019 10:49

Zpěvák Karel Gott přijde o jedni z důležitých osob ve svém okolí. Jeho přítelkyně a tisková mluvčí Aneta Stolzová před pár dny odhalila těhotenství, to ji samo o sobě na nějaký čas uvrtá v roli maminky. V té už ale jednou byla, dopadlo to ale velmi smutně!

Stolzová se před pár dny pochlubila fotkou s bříškem. Miminko je na cestě a my jí přejeme, aby vše dopadlo co nejlépe! Mistra však čekají změny, zřejmě si totiž bude muset najít do týmu novou posilu!

Vše pravděpodobně závisí na tom, jak bude těhotenství a zejména mateřství Aneta zvládat! V roli maminky se totiž neocitne poprvé, upřímně ale doufáme, že tentokrát to dopadne lépe.

Stolzovou totiž před pár lety potkala tragédie. Narodila se jí holčička, která bojovala s genetickým syndromem Phelan McDermid. I přes veškerou péči, kterou jí mohla dát, holčička v lednu 2015 zemřela.

Bylo jí teprve šest let a jen málokdo si umí představit bolest, kterou musela Aneta prožívat. Věříme proto, že tentokrát se vše obejde bez komplikací a Gottova blízká kamarádka vše zvládne.

Témata: Karel Gott Aneta Stolzová