Aleš Bejr z Prostřena se svlékl: Důkaz, že je to opravdu psychopat!

Aleš Bejr alias Psychopat

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 19:02

Z YouTube do televize. Taková je cesta „Psychopata“ Aleše Bejra, který se neváhá znemožnit před celým národem. Svlékl se do naha a přeběhl Karlovo náměstí, teď zase šokoval tím, co předvedl v Prostřenu.

Aleš Bejr se jako „Psychopat“ proslavil na platformě YouTube, v posledních dnech však dělá všechno pro to, aby národ opravdu přesvědčil, že je psychopat. V televizní soutěži Prostřeno vyděsil ostatní soutěžící fingovanou sebevraždou, nedávno se zase svlékl do naha a běhal po jednom z pražských náměstí za 20 tisíc korun.

Navíc se přitom nechal natočit. Tvůrci videa totiž oslovovali kolemjdoucí s tím, zdali se za peníze nesvléknou a nebudou utíkat po Karlově náměstí. Zatímco většina lidí odmítla, Aleš si vysmlouval dvojnásobek původně nabízené částky a se svou milenkou to provedl.

Ruku v ruce běželi oba dva nazí kolem šokovaných lidí, mezi kterými nechyběli ani bezdomovci. „Co je to za prasárny, ku*va,“ ozval se jeden z nich. „Mně se to líbilo, když dostanu prachy,“ nechal se slyšet Bejr spokojený se získaným obnosem.

V kulinářském televizním pořadu pak vytáhl imitaci pistole, kterou si namířil do úst. Některé soutěžící to šokovalo tolik, že se rozbrečeli. Televize se však hájí, že nebyl žádný důvod, aby takového exota, jakým Aleš dozajista je, vyřadila.

Co je vlastně „Psychopat“ zač? Vystudoval sportovní gymnázium, pak pracoval u ochranky či městské policie, ale také jako fitness trenér. Proslavil ho také youtubový kanál, na kterém publikuje videa s bezdomovci. Prostřeno nebylo jeho první televizní zkušeností, zabodovat chtěl už v soutěži MasterChef a mihl se i v seriálu Rapl.

Témata: Aleš Bejr alias Psychopat