Tajná zpráva od Jakuba Prachaře Agátě? Peklo u Prachařů dosáhlo nové úrovně!

Jakub Prachař 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. května 2019 17:47

Situace mezi Jakubem a Agátou Prachařovými se stále nelepší. Naopak, Agáta i s dětmi odjela do Izraeli a Jakub zmizel neznámo kam. Nyní se ale objevil, nebo spíše jeho fotka na internetu!

Jakub si užívá "svobodného" života s kamarády. Podle Blesku navíc natáčí novou sérii Česko Slovensko má talent a nezdá se, že by se mu po dětech a manželce nějak stýskalo.

Jak se ale nyní ukázalo, čas tráví i jinak. Zašel si do tetovacího salónu, který fotku s ním zveřejnil na internetu s textem: "Jakub Prachař a jeho cesta." Je v tom snad skrytá narážka na Agátu? Vzhledem k aktuální situaci o tom asi není pochyb.

Nové tetování mu podle Blesku pokrývá celou levou paži až k srdci. "Prachař si nechal na hruď vytetovat devět červených stehů, ze kterých vede dlouhá červená čára, která přechází přes hory a zastaví se až u černé hvězdy, která má uprostřed číslo 5. U toho je ještě černým písmem napsáno: 'Never try never know', což je v překladu něco ve smyslu 'Pokud nezkusíš, nebudeš vědět'," píše server.

Server připomíná, že Jakub i Agáta stejný salón v minulosti navštívili už několikrát. Vždy si ale nechali tetovat drobnosti. Tentokrát se však Jakub odvázal a své tělo poskytnul tatérům v mnohem větší míře než obvykle. Je náhoda, že do salónu zavítal jen chvíli potom, co se tam pro nové tetování vypravila Agáta?

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová