Tomáš Řepka a jeho poslední slova před nástupem do kriminálu? To budete koukat!

Tomáš Řepka 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. května 2019 19:31 | Aktualizováno: 27. května 2019 1:54

Exfotbalista Tomáš Řepka nastupuje do vězení. Posledních pár ní strávil s rodinou, a teď se svěřil médiím se svými pocity. Kdo by ale čekal, že bude fotbalista známý pro své nevybíravé chování agresivní, bude zírat!

Exfotbalista Tomáš Řepka stráví ve vězení dva a půl roku. Není proto divu, že poslední hodiny a dny svobody strávil s rodinou. Se svou přítelkyní Kateřinou Kristelovou byli dvě noci v romantickém Mlýně v Černovicích, kde si dokonce zarybařil.

Poté vyrazili do Českých Budějovic, kde žije Řepkova maminka Helena. Po pár hodinách se dlouze objali a pak se s Kristelovou vydal do Prahy. Stihnul se ještě potkat s redaktory Topstaru, kterým podle Blesku řekl o svých pocitech z nástupu do basy.

"Já tam jdu sám za sebe. Já vím, kdo jsem. Kačka taky ví koho má vedle sebe se vztyčenou hlavou a jdu si tam s nějakou úctou a nějakou takovou tou pokorou k tomu všemu to odsedět," překvapil Řepka.

Soud poslal exfotbalistu Tomáše Řepku do vězení na dva a půl roku. Pražský městský soud Řepku pravomocně potrestal dvěma lety vězení za zpronevěru luxusního vozu a za poškozování práv exmanželky, pod jejímž jménem Řepka zadal smyšlené erotické inzeráty.

Středočeský krajský soud následně pravomocně potvrdil rozhodnutí, které přeměnilo fotbalistovi Tomáši Řepkovi šestiměsíční podmíněný trest na stejně dlouhé odnětí svobody. 

Řepka se provinil mařením výkonu úředního rozhodnutí, když opakovaně sedl opilý za volant, a ve zkušební době podmíněného odsouzení se pak dopustil dalších trestných činů. Okresní soud Praha-západ proto v únoru rozhodl o přeměně původní podmínky na nepodmíněný trest.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová