Řepka nastupuje do vězení! Poslední hodiny na svobodě strávil podivně!

Tomáš Řepka 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. května 2019 17:30 | Aktualizováno: 26. května 2019 5:58

Exfotbalista Tomáš Řepka nastupuje do vězení, kam ho soud poslal na dva a půl roku. Poslední hodiny a dny svobody strávil s rodinou, ale také na poměrně podivných místech!

Řepka podle Blesku strávil se svou přítelkyní Kateřinou Kristelovou dvě noci v romantickém Mlýně v Černovicích, kde si dokonce zarybařil.

V pátek oba vyrazili na procházku a pak si dopřáli sklenku červeného vína. Romantika se ale nekonala, je s podivem proč, ale oba se údajně koukali do mobilů. Podle deníku jde o divné chování na to, že se od sebe na dlouho odloučí.

Dnes ráno vyrazili do Českých Budějovic, kde žije Řepkova maminka Helena. Po pár hodinách se dlouze objali a pak se s Kristelovou vydal do Prahy.

Cestou stihli další podivnou věc a sice rychlé občerstvení. Za normálních okolností by na tom nebylo nic divného, ale jelikož je to možná Řepkovo poslední jídlo na svobodě, jeden by čekal něco lepšího, než fast food.

Soud poslal exfotbalistu Tomáše Řepku do vězení na dva a půl roku. Pražský městský soud Řepku pravomocně potrestal dvěma lety vězení za zpronevěru luxusního vozu a za poškozování práv exmanželky, pod jejímž jménem Řepka zadal smyšlené erotické inzeráty.

Středočeský krajský soud následně pravomocně potvrdil rozhodnutí, které přeměnilo fotbalistovi Tomáši Řepkovi šestiměsíční podmíněný trest na stejně dlouhé odnětí svobody. 

Řepka se provinil mařením výkonu úředního rozhodnutí, když opakovaně sedl opilý za volant, a ve zkušební době podmíněného odsouzení se pak dopustil dalších trestných činů. Okresní soud Praha-západ proto v únoru rozhodl o přeměně původní podmínky na nepodmíněný trest.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová