Syn Erbové mlátí spolužáky? Musí ho přejmenovat!

Vlaďka Erbová a syn Marcus 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. května 2019 11:33 | Aktualizováno: 26. května 2019 11:32

Vlaďka Erbová si možná nechá změnit příjmení! Přimělo jí k tomu chování jejího bývalého manžela Tomáše Řepky, který byl odsouzen ke dvěma a půl letům za mřížemi. Exmodelka také uvažuje, že změní jméno i synovi.

Říká se jí Erbová, ale ve skutečnosti se Vlaďka jmenuje Řepková Bahenská, po svých předchozích manželích. Příjmení si nechala kvůli dětem, možná to je ale chyba.

Údajně totiž přemýšlí, že by se vrátila ke svému původnímu příjmení. A chtěla by ho nechat změnit i synovi Markusovi, kterého má s Řepkou. 

"Řešila jsem to se svými advokáty, je to určitá alternativa, která může nastat," řekla serveru Super.cz Erbová. Dodala, že má strach, že se jejímu synovi budou posmívat.

"Pokud by se mu někdo vysmíval, nenechá si to líbit. Jeho táta na hřišti křičel, Markus nekřičí, ten jde a praští. Je svůj a spíš se bojím toho, aby se ta jeho vzpurnost a agresivita neodrazila ve vyšších ročnících, kde děti budou chtít uškodit, budou umět číst. Pokud by se to mělo dít, mělo se to opakovat, tak bych nekompromisně šla za přejmenováním," dodala.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka