Russell Crowe promluvil o posledním setkání se Sinéad O'Connor (†56)!

Russell Crowe 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. července 2023 21:50

Se slavnou zpěvačkou Sinéad O'Connor se loučí desítky známých osobností. Jednou z nich je hvězdný herec Russell Crowe, který popsal jejich poslední setkání.

"Pod světlem pouličních lamp jsem potkal Sinéad. Podívala se mi do očí as odzbrojující měkkostí mě pozdravila. Šla s námi ke stolu a objednala si horký čaj. V upřímném rozhovoru jsme řešili horka v Dublinu, místní politiku a politiku v USA," napsal na twitteru.

"Mluvili jsme o problémech domorodců ve světě, ale zejména v Austrálii, o jejích vřelých vzpomínkách na Nový Zéland, víře, hudbě a o jejím bratrovi," uvedl  herec.

"Měl jsem výjimečnou příležitost říct jí, že je moje hrdinka. Když dopila druhý šálek tak vstala, všechny nás objala a odkráčela do mlhy místních ulic. My jsme tam zůstali sedět a různým způsobem jsme vyjadřovali totéž. Jaká byla neuvěřitelná žena. Doufám, že tvé srdce našlo mír Sinéad," vzpomíná.

O úmrtí zpěvačky informoval deník Irish Times. O'Connorová po sobě zanechala tři děti. Čtvrtý potomek, syn Shane, zemřel loni ve věku pouhých 17 let.

"S velkou lítostí oznamujeme odchod naší milované Sinéad. Její rodina a přátelé jsou zdrceni a žádají o respektování soukromí v tomto složitém období," uvedla rodina v oficiálním prohlášení podle RTÉ.

Sinéad O'Connor vstoupila do hudebního povědomí celého světa díky svému nezapomenutelnému hudebnímu videoklipu k písni "Nothing Compares 2 U". Tato píseň, původně napsaná Princem, se stala obrovským hitem a přinesla O'Connor celosvětovou slávu. 

Témata: Sinéad O'Connorová Russell Crowe