Alice Bendová naznačila rozchod: Jak to doopravdy ve vztahu má?

Alice Bendová

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

27. července 2023 13:00

Herečka Alice Bendová (49) je ve šťastném vztahu se svým partnerem Michalem Topolem, se kterým se před časem dokonce zasnoubila. Okolo svatby se zatím ale mlčí a otázka jestli nějaká vůbec bude. Na Instagramu se pochlubila videem, které naznačuje spíše opak.

Pár tráví léto hlavně u moře ve vlastním apartmánu na Kanárských ostrovech. Jsou velmi šťastný a každou společnou chvíli si užívají na maximum. Jenom občas se nad jejich vztahem zatáhne temnější mrak.

Jeden takový se objevil na pláži, kde Michal Topol obdivoval i jiné ženy na než jenom Alici. Na to konto přidala Bendová na svůj instagramový profil video, u kterého píše: „Skoropadesátiletá hledá porozumění, lásku, pochopení a zázemí. Společné výlety vítány. Jsem vděčná za vše. Pište z celé ČR, beru všechno. Věk je jen číslo."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Alice Bendova (@alice_bendova_official)

Většina jejích sledujících netušila, že se ovšem jedná pouze o menší srandu a nabídky na společné soužití se jí začali jenom hrnout. Pár jich dostal i její partner. 

„Já si ho teda nechám, ptáka starého. Děkuji Vám za Vaše úžasné nabídky k výletům, společnému životu a dokonce i k svatbě. Michal jich také pár dostal," napsala Bendová v dalším příspěvku, kde jsou oba šťastní po svém boku, aby vše uvedla na pravou míru. 

Témata: Alice Bendová