Richard Krajčo: Po písni s Gottem další vánoční projekt!

Karel Gott a Richard Krajčo 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2020 18:13

Richard Krajčo má evidentně Vánoce rád, jinak by nepřijímal tolik pracovních nabídek, které souvisejí s blížícími se svátky. Po společné písni s Karlem Gottem se pustil do dalšího projektu.

Richard Krajčo se v posledních týdnech zapojil hned do několika projektů s vánoční tématikou. Je to jen několik dní, co s kapelou Kryštof představili píseň Vánoční, kde zní i hlas zesnulého Karla Gotta.

V těchto dnech také započalo natáčení romantické komedie Přání Ježíškovi. Jde o vánoční příběh odehrávající se během jednoho dne, ve kterém se proplétá několik příběhů.

„Hezkých obyčejných příběhů, u kterých se můžete jen tak pousmívat, moc není. Já nejsem úplně pohádkový typ, a tak právě filmy jako Přání Ježíškovi jsou pro mě taková alternativa. Taková pohádka pro dospělé. Tu člověk občas potřebuje, aby zjistil, že věci jsou ještě v pořádku,“ řekl Krajčo, představitel moderátora Mikuláše.

Natáčení nového filmu ovšem nezačalo úplně šťastně. Jak vás stars24.cz informoval, bylo třeba přeobsadit jednu z rolí kvůli náhlé zdravotní indispozici Jiřího Bartošky. Známý herec musel podstoupit operaci slepého střeva.

Témata: Richard Krajčo Karel Gott