Maroš Kramár rázně o své „kauze“: To vůbec není pravda!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2020 10:44

Maroš Kramár se v červnu dostal pod palbu kvůli záběrům, které se objevily v zábavném pořadu slovenské televize. Od té doby si celá „kauza“ žije svým životem. Podle herce přitom některé věci, které zazněly, nejsou pravdivé.

O Maroši Kramárovi je v posledních dnech hodně slyšet. Poté, co se v televizním vysílání objevily záběry, na kterých maskérce přejel prstem po pozadí, se hodně řešilo, zdali náhodou nešlo o sexuální obtěžování.

V následující epizodě pořadu Inkognito se populární slovenský herec neobjevil, dokonce se mluvilo o možném rozvázání spolupráce. On sám ale odmítá, že by byl jakkoliv potrestán. „Nikde jsem nedostal stopku. Právě včera jsem točil další díl pořadu Inkognito,“ potvrdil webu super.cz.

„Postavilo se za mě hodně lidí a dostávám spoustu povzbuzujících mailů. Je jich drtivá většina. Je dost lidí, kteří si hodí kamenem, i když o tom nic neví. Mluvím zejména o anonymních lidech na internetu, kteří mi píší sprosté emaily a komentáře. To je ale bohužel obraz dnešní doby,“ konstatuje herec.

Kramár kvůli kauze nabyl dojmu, že lidstvo nečeká dobrá budoucnost. „Obávám se, kam celá tahle generace spěje. Jsem rád, že žiji v Česku a na Slovensku, kde stále ještě máme vztahy mužů a žen vyrovnané,“ dodal.

Témata: Maroš Kramár