Jaromír Jágr: PRAVDA o jeho konci s hokejem!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 20:33

Jaromír Jágr se konečně rozhodl říct pravdu o konci s hokejem. Podle slov legendárního hokejisty k němu mohlo dojít už dávno. Proč se tak tedy nestalo a on v 48 letech stále pokračuje?

Jaromír Jágr má 48 let a zatím stále ještě nepotvrdil, jestli nastoupí i do další sezony na profesionální úrovni. Už tak ale několik let fascinuje svou sportovní dlouhověkostí. Teď prozradil, co ho pořád pohání dál.

V první řadě je to jeho vztah k hokeji. „Kdybych hokej nemiloval, těžko ho budu dál hrát. Bez lásky se dá těžko něco dělat,“ vysvětlil dle webu sport.cz a přiznal, že si svým způsobem bere k srdci kritiku.

Najde se totiž spousta lidí, kteří prohlašují, že už na to ve svém věku nemá. „Jde i o motivaci dokázat pochybovačům, že furt můžeš hrát, že na věku nezáleží. Něčemu věřím, rozhodující je vůle a láska ke sportu. Věk je jenom číslo,“ tvrdí legendární útočník.

„Všechno se snažím brát pozitivně. Věřím totiž, že jedině ta největší kritika tě posune dál. I kvůli tomu si myslím, že pořád hraju. Stále jsou pochybovači, kteří řeknou: On už je starej, on na to nemá. A já jsem za to jedině rád, motivuje mě to. Věřím tomu, že kdyby tahle kritika nebyla, tak už dávno nehraju. Posouvá mě to dopředu,“ dodal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr