TREST SMRTI! Češi běsní kvůli vraždě školáka!

krimi

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. května 2019 12:14

Jak jsme vás již informovali, v Pardubicích v noci na dnešek došlo ke strašlivé události! Policisté zasahovali u smrti sedmiletého chlapečka, který se stal obětí vraždy! Podle dosavadních informací je z brutálního činu podezřelý otec mrtvého prvňáčka! Čechy případ neuvěřitelně vytočil, pro pachatele teď žádají trest smrti!

V noci z neděle na pondělí 13. května byli policisté a záchranáři přivolání k rodinnému domu v Pardubicích. Podle policejní mluvčí bylo hned jasné, že šlo o násilnou smrt. Zdravotníci se sice chlapci pokoušeli pomoci, ani po hodině oživování se ale jeho srdíčko nepodařilo znovu nahodit!

Policie už zatkla údajného podezřelého z vraždy. Jde o čtyřicetiletého muže, údajně o otce chlapečka. To ale policisté prozatím nepotvrdili a vzhledem k citlivosti případu nechtějí podávat další informace.

Češi jsou z případu v šoku – i proto, že v poslední době nejde o první vraždu dítěte, které se měl dopustit jeden z rodičů či blízkých! S pachatelem by se proto vypořádali rázně – na sociálních sítích volají po obnovení trestu smrti!

„Je třeba zavést trest smrti pro takový z.rdy,“ neberte si servítky pan Jozef. „Obnovit trest smrti!!!“ přidává se paní Zdenka. „Kolik za to ta zrůda dostane?10 let a na půlku půjde domu?? Obnovte trest smrti, sakra!!!!!“ žádá paní Monika.

Podle dalších by se politici měli vykašlat na méně podstatné věci a tresty za vraždu dítěte zpřísnit. „„Hlavně že se nahoře hádají o zavírací době o svátcích, kdy už se budou zabývat zvýšením trestní sazby za takovéto a podobné zrůdnosti se sazbou od-do a nakonec nic z důvodu zdravotního stavu?“ zajímá se paní Blanka

Další nechápou, jak je možné, že se vraždy údajně dopustil otec chlapečka. „Vlastní dítě, to je strašné!!!! Ta představa, co si to nevinné dítě muselo vytrpět!!! Dokud nebude obnoven trest smrti (za úmyslné zabití), nebude tomu konec!!!!“ varuje paní Ludmila.

„Jak může někdo ublížit dítěti,nebo nedej bože ho zabít...za to by měli být ty nejpřísnější tresty..takový člověk má dostat kulku mezi oči,“ navrhuje paní Darina. Další pak pachatele častovali synonymy jako „zrůda“ či „bestie“.

Podle jiných by byl ale trest smrti příliš mírný. „Tak když máme zákony k ho*vnu, tak doufám, že v lochu vezmou spravedlnost do svých rukou ostatní vězňové...“ uvedla paní Monika, která připomíná historky o tom, co se vrahům dětí a pedofilům ve věznicích stává.

„Já bych mu trest smrti nedávala, to je pro něj záchrana. Dostal byl injekci a usnul tímhle se vyhne vězení jen ať si to odsedí, klidně doživotí, ať tam zhnije. Stejně tam nepřežije. Pár let ochraně vazby a pak ho šoupnou mezi ostatní a tam zažije, co si zaslouží. Nic příjemného to nebude, tam si s ním chlapci poradí po svém,“ dodává paní Jana.

Témata: vražda sedmiletého chlapce v Pardubicích (13. 5. 2019) pardubice krimi češi sociální sítě Trest smrti