PEKLO po Výměně manželek! Hádky o desetitisíce! Vlastní dceru vyhodila z domu!

Eva se s Lucií nesnesla!

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. dubna 2019 15:55

Středeční Výměna manželek se obešla bez větších incidentů, o to horší ale má dohru. Jedna z matek se rozhodla provést radikální řez a svou dceru vyhodila z domu!

Ve středeční Výměně manželek diváci sledovali rodinu ze Zbůchu, kterou tvoří Eva (43), Martin (47), Lucie (23), Michal (12), Eliška (8) a Kája (8). Na druhé straně se seznámili s Michaelou (28), Otou (40), Michaelou Miou (2) a Julií (3 měsíce), kteří žijí v Saběnicích.

Největším problém pořadu byl vztah Evy s nejstarší dcerou Lucií. Ten byl natolik podlomený, že Lucie při natáčení přiznala, že nechce, aby se její matka vrátila domů.

Eva si naopak stěžovala, že jí dcera vůbec nepomáhá, a dokonce přiznala, že jí vůbec nechybí. Dospělá dívka totiž trpěla závislostí na mobilním telefonu, do práce se jí ale příliš nechtělo. A rodiče nevěděli co s ní.

Nakonec to zašlo tak daleko, že Eva Lucii vyhodila z domu. "Mezi svátky v prosinci vždycky večer odešla, přišla kolem půl jedný, sedla si na židli, dala nohy na stůl a já tady běhala celý dny. To už mi fakt došla trpělivost a řekla jsem stop! Ať si lidi o mně myslí, co chtějí. Vyměnili jsme zámky a mám svatý klid. Jsem ráda, že tady není," řekla televizi Nova Eva.

Dodala, že Lucie si sice našla zaměstnání, ale nevydržela v něm. "Do něj sice nastoupila, ale byla tam asi 14 dní. Já jsem jí dávala peníze na autobus a pak jsem se od kolegyň dozvěděla, že sjela jen na náměstí a šla za svým přítelem," šokuje Eva.

Dodala, že Lucka chtěla dokonce polovinu honoráře za účast ve Výměně, to ale oba manželé odmítli. "A ještě mi dodneška vyčítá, že nám koupila tohle a tamto, že jsem ji obrala. Nechci s ní mít nic společnýho," dodala.

Stejně to cítí i Lucie."Vůbec mě to nemrzí, ani se mi po ní nestýská. Jsem bez ní spokojená. A jak mi kázala, co mám dělat, to mi fakt nechybí," řekla televizi Nova. V současnosti bydlí s přítelem u jeho matky.

To, že chtěla polovinu peněz z natáčení, potvrdila. "Chtěla jsem půlku, protože táta mi posílal odmalička peníze a ona si je brala a mně nedala nic. Na ty peníze bych měla mít nárok, protože jsem tam šla kvůli nim," dodala.

"Nevídám se ani s tátou, takže teď nemám ani mámu, ani tátu. Mám jen přítele a jeho mamku. Mámě nikdy neodpustím, jak se ke mně chovala a nemám ji za to ráda," uzavřela Lucie.

Témata: Výměna manželek