Diváci Ulice se bouří kvůli nové postavě: Děláte si pr*el?!Skončili jste u nás!

seriál Ulice

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. března 2019 17:44 | Aktualizováno: 30. března 2019 18:14

Tvůrci nekonečného seriálu Ulice pořádně naštvali část diváků! Do děje výrazně zasáhne nová postava. Ta se sice ještě na obrazovkách ani neukázala, už teď ale vyvolala vlnu nevole!

Seriál Ulice patří už roky k českým stálicím na televizních obrazovkách. Vystřídaly se v něm stovky postav, některé byly oblíbené, jiné byly skutečně zlé a zákeřné. Jenže málokterá postava vyvolala takový rozruch jako herec Jared Bailey! Ten se ještě ani na obrazovkách neukázal a lidé už hrozí, že se přestanou dívat! Důvod? Nová postava, která někomu výrazně zasáhne do života, je černoch!

Nova článek o tom, že se postava v Ulici objeví již brzy, vyvěsila na sociálních sítích, kde se strhlo doslova peklo! Diváci tipovali, o koho vlastně půjde. Kromě toho se ale na facebooku objevila řada velmi nechutných a rasistických komentářů!

„Už jsem to očekávala. Ještě chybí nějaká v šátku a už se přestanu konečně na Ulici dívat!“ zlobí se divačka Marika. A není zdaleka jediná. „Bože můj tak to už je moc,“ posteskl si pan Jiří.

„Ulice už nebude český seriál? Ještě že už mi je tolik, abych se nedožila obarvení Evropy,“ píše naštvaná Jitka. „Božíčku, kde ho vzali? Že by vybrali nějakého imigranta?“ diví se Yvett.

No a další hrozí, že se kvůli nové postavě přestanou na seriál úplně dívat! „Hmm, asi Ulici přestanu sledovat po skoro 14 letech, tohle už je fakt moc,“ prská pan Radek. „Vážně super!! Pokud se to bude takhle dále rozvíjet, Ulice u mě končí!“ hrozí Tereza. „Já doufám, že tohle je předčasný apríl! Jinak s Ulicí končím!!!!!!!“ vzkazuje Anabel.

Některý příspěvky zavání pořádným rasismem! „Fuj !!! Kdyby tam dali aspoň nějakého bělocha,než černocha,“ vzkázala tvůrcům Michaela. „Už tam strkají i čmoudy?“ přidala se další divačka. „Tvl to si děláte prd..l, ne? Jako cpát něco takovýho ještě do Ulice..vážně musí být multikulti úplně všude?“ ptá se Simona.

„Já si myslím, že v tom to případě v ulici dojde ke znásilnění nebo vraždě,“ přisadil si Marcus.

U některých diváků se ale podobné komentáře nesetkaly s pochopením. „Málo kdy něco komentuji, ale toto si neodpustím, přestaňte se chovat jak rasisti a když se vám to nelíbí tak se na to nedívejte,“ napsala všem kritikům paní Jarmila. „Jeeežíš jeden černoušek a tolik humbuku. Děláte, jak kdyby měl bydlet u vás,“ kárá rasisty paní Pavla.

„Lidi, vy jste fakt vypatlaní, to snad není ani možný, to vám opravdu vadí člověk jen proto, že je to černoch?“ nechápe některé příspěvky Kája. „Nejsem na rozdíl od některých takový primitiv, abych měla problém s tím, že je to černoch. Ale sundejte mu proboha tu náušnici,“ vzkazuje Milča.

Témata: seriál Ulice TV Nova rasismus češi