Manželé roky zoufale toužili po dítěti. Lékaři zjistili proč nemohou otěhotnět a byli v šoku!

Ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. března 2019 12:51

Peking - Zarážející případ se odehrál v čínské provincii Guizhou. Gynekoložku navštívila pacientka, která se s manželem čtyři roky snažila počít dítě. Lékařka nakonec přišla na to, kde byla chyba, zjištění ji ale šokovalo.

Do ordinace lékařky v čínském městě Bijie zavítala čtyřiadvacetiletá pacientka, která tvrdila, že se jí nedaří otěhotnět. S manželem se prý čtyři roky pokoušejí o dítě a ze strany rodiny oba cítí obrovský tlak. Těhotenství ale nepřichází.

Gynekoložka mladou ženu vyšetřila a zůstala v šoku, když se ukázalo, že dívka je stále ještě panna. Lékařku proto zajímalo, co se u nich v posteli vlastně děje.

Pacientka jí ale řekla, že s manželem mají styk několik let pravidelně, prý je to pro ni ale vždy velmi bolestivé. "Tehdy mě přepadlo zlé tušení a vyšetřila jsem jí anální otvor. Měla ho roztažený na tři prsty. Oni nedělali nic jiného, než anální styl," řekla lékařka tamním médiím.

Gynekoložka proto poradila dívce jak na to a za několik týdnů žena opravdu otěhotněla. Média ale upozorňují, že s podobným případem se odborníci v Číně setkávají častěji. V zemi totiž chybí jakýkoliv sexuální výchova a lidé jsou proto odkázáni na to si na spoustu věcí přijít v posteli sami. A to se ne vždy daří.

Témata: Lidé lékaři těhotenství