Diváci NOVY zuří: Ať už jde do pr...! Tohle jste po...!

MasterChef 4

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

21. března 2019 16:35 | Aktualizováno: 21. března 2019 16:56

Zatím poslední odvysílaný díl kuchařské soutěže MasteChef pořádně vytočil diváky! Ti se zlobí, že vypadla nejmladší soutěžící Kristína, která od počátku patřila k největším favoritům. Na sociálních sítích lidé dali průchod svému vzteku!

Pravidla pořadu jsou nekompromisní – každý týden musí odejít jeden kuchař. Jenže sedmnáctiletá Kristína, která vypadla ve včerejším díle, patřila i podle porotců k těm talentovanějším soutěžícím! Hned svým prvním jídlem je okouzlila natolik, že ji poslali přímo do finále.

Vaz jí zlomil fakt, že proti sobě soutěžily dva týmy. Kuchtíci z poražené skupiny pak museli mezi sebou bojovat o přežití v pořadu. Rozhodující tentokrát nebyly kuchařské schopnosti, ale mlsný jazýček. Porotci dávali členům poraženého týmu postupně ochutnávat malé kousky různých surovin, které museli poznat se zavázanýma očima. Ti, kteří uhodli nejméně surovin, se utkali v přímém souboji o udržení.

Kristína bohužel nepoznala už druhou ochutnávanou potravinu – šunku. Spletla si ji se slaninou. Právě ze šunky pak musela uvařit jídlo, A i když její výtvor porotci chválili, na postup to bohužel nestačilo. Divákům se ovšem nelíbí, že kvůli tomu v soutěži zůstali dle jejich názoru méně talentovaní kuchaři, kteří by si zasloužili poslat domů!

A na sociálních sítích to dali jasně najevo! „Talent od Boha se nevyhazuje, tohle páni porotci po.....!!“ vzkázala divačka Marie „Kristínka se vrátí. Opravdu talentovaná kuchařka. Prosím už pošlete domů tu falešnou Šárku,“ navrhuje Stanislav. „Šárka a Mona ať jsou už pryč...“ přidal se Štefan.

Právě proti soutěžící Šárce teď diváci pořadu brojí nejvíc. „Šárka ať už jde do pr....a vrátí se Týnka . Moc jí to přeju, vyhoďte už tu Šárku, volá pan Roman. Podle řady diváků to prostě nebylo fér. 

Fanoušci Kristíny jsou přesvědčeni, že se mladá dívka ani po vypadnutí ze soutěže neztratí. „Je moc šikovná, mladá, ta se neztratí. Je jí škoda, jedna z nejlepších a slušných,“ je přesvědčena Miluše. „Před touhle slečnou smekám.Posadila a ještě posadí mnohé na zadek. Je to obrovská škoda,ale život jde dál a věřím že o této slečně ještě uslyšíme,“ vzkazuje Hanka.

Návrat se ale podle všeho konat nebude. „Dnes došlo na mě a bohužel odcházím ze soutěže. Byla to pro mě obrovská životní zkušenost a je mi líto, že nemůžu pokračovat, protože každá výzva mě posunula dál v tom, co mě baví a naplňuje. Ale i prohry k životu patří a já jsem vděčná za to, co všechno mi Masterchef dal,“ vzkázala prostřednictvím instagramu Kristína, která poděkovala všem porotcům.

Témata: MasterChef sociální sítě