Prostituce i kruté vtipy! Letušky prozradily, co se děje v letadlech za zády pasažérů!

Letadla, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. března 2019 12:36

Letušky – elegantní dlouhonohé dámy, jimž nejedna dívka závidí zajímavé povolání a nejeden muž se po nich během letu ohlédnu. Profese je ale také opředena mnoha mýty a fantaziemi. Jedna z letušek která roky létala pro přední britské aerolinky teď v otevřené zpovědi popisuje, jak vypadá jejich svět zevnitř.

K práci se nejdříve dostala stejně jako mnoho jiných dívek. Chtěla procestovat svět, poznat nové lidi a být placena za něco, co se jí zdálo vlastně jako zábava. Po patnácti letech a mnoha tisících absolvovaných letů vypráví jaký svět v oblacích doopravdy je.

Tvrdí například, že některé letušky si od pasažérů první třídy nechávají platit za sex. "Jedna z mých kolegyň byla takto přistižena. Přivydělávala si vlastně jako letecká prostitutka. Chodila pro první třídě a nabízela se pasažérům." tvrdí pro New York Post bývalá letuška, jenž si přála zůstat v anonymitě.

"Nakonec jí vyhodili. Další kolegyně si ale přivydělávala stejně. Dělala to přímo na hotelu po příletu do Los Angeles, chodili tam za ní pasažéři s kterými se domluvila během letu." říká. "Tak to chodí. Mluvím o první třídě kde létají neuvěřitelně bohatí lidé, kteří jsou ochotni zaplatit za hezkou mladou dívku v úzké sukni téměř cokoliv.".

Výjimkou prý nejsou ani sexuální aféry mezi letuškami a stevardy nebo piloty. Bývalá letuška popisuje, že několikrát během letu slyšela své kolegy jak se přímo v letadle oddávají sexu. Zpravidla se tak prý děje poté, co personál roznese jídlo. Otřepané klišé o aférách mezi letuškami a piloty má prý tak velmi reálné základy.

Často se tak prý děje přímo za letu. Sama byla svědkem toho, jak jeden z pilotů během letu dovádí s její kolegyní. Dělo se to v letadle Boeing 747, které má v zadní části kokpitu prostor s postelemi pro piloty. A nebyl to prý ojedinělý zážitek.

Posádky se prý oddávají radovánkám i po přistání. "Hlavně v dalekých destinacích jako Hong Kong nebo Singapur. Některým letuškám ještě není 21 let, takže nemohou jít večer do restaurace s ostatními. Proto zůstávají na hotelech a právě tam do nich piloti zaseknou své drápy." popisuje bez obalu letuška.

Letušky se ale často potýkají také s nepříjemnými pasažéry, kteří jsou k nim hrubí a vulgární. "Jeden takový byl opravdu velmi vulgární na moji kolegyni. Tak jsme počkaly až usne, rozešily mu švy u rukávů saka a nacpaly mu do nich kousky krabů a krevet. Na nic nepřišel." popisuje rafinovanou pomstu.  

Témata: letectví Letadla