Drsná dohra nejhorší Výměny v historii! Přišla Tereza o děti? Češi si podali i druhou matku!

Andrea K. Výměnu předčasně ukončila

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2019 10:29 | Aktualizováno: 21. února 2019 18:05

Pravděpodobně nejhorší Výměna manželek v historii otřásá Českým internetem. Do vlny nadávek a vyhrocených debat se zapojila i sama účastnice, manželka a matka dvou dětí Andrea K. Záhy se přesvědčila o tom, že to byl velmi špatný nápad.

Středobodem středeční Výměny manželek byla Tereza a její vztah k domácnosti a dětem. Ta hnula žlučí řadě řadě lidí, ale především druhé manželce a matce. Není proto divu, že Výměna byla ukončena už pátý den.

Na internetu se ale objevil názor, jestli náhodou chování Terezy nebylo nastrčené produkcí. Lidé zkrátka nemohou uvěřit tomu, že by dokázal být někdo "tak vymaštěný", jak sama napsala jedna divačka.

Na to jí ale překvapivě odpověděla sama účastnice pořadu Andrea. "Není to dle scénáře, opravdu to tak bylo. A proto jsem to ukončila," uvedla. Díky tomu se dočkala chvály, obdivu a podpory od některých diskutujících.

Pak ale přišel zvrat. "Co přesně obdivujete? Ze nechá někdo dvouleté dítě s naprosto cizím člověkem? Za pláč toho dítěte nemůže náhradní matka, ale ta, která ho tam s úplně cizím člověkem nechala," napsala jedna diskutující.

Andrea se snažila bránit, že každý má něco, lidé ji ale zadupali pod zem. "Spíše by mě zajímalo, proč jste se vůbec hlásila? Buď jste totální ignorantka a posledních 16 let jste žila na nějakém pustém ostrově bez televizního signálu a připojení k internetu, nebo jste kvůli pár stříbrných dala všanc soukromí (a pokud to hodně přeženu tak i bezpečí) Vaší rodiny," napsal další diskutující.

"Proč kouříte u děti v bytě? Zaslouží si to?" ptá se další. "No já si myslí, že se tam hlásí spíš lidi, co nemají žádnou odpovědnost a pud sebezáchovy. A hlavně bych nenechala svoje děti cizí ženě. Jinak obě rodiny mají máslo na hlavě. Jedna je smažka a ti druzí hulí doma jak fabriky a vůbec jim to nevadí," přidala se další.

Další diskutující ale projevila zájem o děti z druhé rodiny. "Jak to dopadlo s těma dětma? Vzali jí je?" zeptala se. Podle Andrey nikoliv. "Zatím nevzali," odpověděla účastnice pořadu.

Témata: Výměna manželek