Ho*na v p***ě, drogy, smrt! Českem otřásá šokující Výměna manželek!

Tereza s dětmi

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2019 8:30

Čeští diváci mají za sebou jednu z nejhorších Výměn manželek v historii pořadu. Zamotané rodinné vztahy i to, že se jedna z účastnic přihlásila bez manžela či přítele, dávaly už zpočátku tušit, že nepůjde o obyčejný díl. Jeho náplň ale Čechy doslova šokovala a pravděpodobně nikoho nepřekvapí, že natáčení bylo předčasně ukončeno.

Ve středeční Výměně manželek mohli diváci sledovat rodinu z Liberce, kterou tvoří Andrea (30), Arne (47), Roman (12), Nikola (7) a Viktorie (2). Na druhé straně se seznámili s Terezou (26), její sestrou Bárou (17), neteřemi Danielou (13), Hanou (5), synem Davidem (4), kteří žijí v Děčíně.

Ne, neupsali jsme se ani nám nevypadlo jméno. Druhá rodina se do Výměny skutečně přihlásila bez otce, manžela či přítele. Mužskou roli zde zastupoval kamarád Terezy Vojta (24). Ten ale s rodinou nemá jinak nic společného.

Tím ale kolotoč nekončí, naopak. Tereza totiž není matkou dětí, jí samotné ale máma zemřela a její sestra je ve vězení. Proto má dívky v pěstounské péči. Ostatně do pořadu se přihlásila proto, aby si od dětí odpočinula.

A to se jí povedlo navzdory tomu, že s ní druhá rodina nedokázala vydržet. Jeden z šokujících momentů přišel ve chvíli, kdy Tereza usnula. Nebylo to poprvé ani naposledy a vyčítaly jí to obě rodiny, tentokrát ale zapomněla na Nikolu a nepřebalila Viktorii. Musela to za ní dělat sedmiletá sestra.

Bohužel se jí to nepovedlo dokonale a Viktorii nebylo zrovna nejlépe. Šokovaný otec Arne až večer po příchodu z práce zjistil proč. "Měla h****a v p*pině!" seřval Terezu, která naprosto selhala. Za celých pět dní Výměny nepřebalila malou Viktorii ani jednou.

Poté byla na žádost Andrey Výměna předčasně ukončena. Když viděla, co se odehrávalo v Tereziině rodině, bála se toho, co se děje u ní doma. a její noční můry se naplnily. Tereza se nepostarala vůbec o nic. Ostatně se zdálo, že se nestará ani o vlastní neteře a další děti. Po dvou týdnech od výplaty už totiž neměly co jíst.

Další šok přišel před koncem Výměny, kdy se Andrea dozvěděla, že Tereza kouří trávu. To si ostatně myslel i Arne, protože si všiml podivného zápachu i toho, jak Tereza záhadně mizí. Není třeba dodávat, že ani toto se neobešlo bez řevu.

Výměna si nakonec vyžádala i jeden lidský život. Andrea totiž byla v době natáčení těhotná a potratila. Podle lékařů vinou stresu z natáčení. "Manželka, jak byla těhotná během natáčení, tak o to miminko bohužel přišla a doktoři tvrdí, že to bylo stresem, ale na to jim manželka řekla, že si to nemyslí. Asi to takhle příroda chtěla," řekl televizi Nova Arne.

Nakonec se po natáčení on i s manželkou a dětmi přestěhovali do Španělska. O druhé rodině pouze ví, že Terezin kamarád Vojta bydlí u svých rodičů. 

Diváci jsou v šoku

Pořad české diváky doslova šokoval. Stovky z nich na internetu nadávají Tereze a žádají, aby jí sociálka děti odebrala. Vyčítají jí ale i drogy, spánek a absolutní nezájem o cokoliv.

"Tohle až někdo uvidí, děti půjdou pryč. Akorát jsem se utvrdil, že feťáci jsou úplně zbytečný na tomhle světě a akorát zabírají místo. Až nebude mít ty dávky, teprve nebude mít co žrát!" napsal jeden diskutující na sociálních sítích.

"Děti neměli co jist ale ona si vykuřuje cigarety a dospavá dojezdy po fetu. Jak tomuhle muže svěřit stát děti do péče doprdele? V dětském domově by se měli o milion procent lépe.!!! Je mi jich opravdu moc líto," uvedla další.

"Nejsilnější Výměna manželek co jsem kdy asi viděla taková fetka co brala Tisíce a neměla ani plnou lednici a děti neměli co jíst ostuda pro ní akorát se tak znemožnila největší fetka fetek snad se ty holky co nejdřiv pak odstěhuji od ni a toho klučinu ji radši vemou!!!" napsala jiná diskutující.

"Tak a já jsem myslela, že jsem už viděla všechno. No evidentně jsem se spletla... Co to do hajzlu je za zasranou ženskou?! Jak vůbec může někdo takový existovat? Totálně vymaštěný vyfetlo které nemá ani páru co se děje kolem... Zavřela bych jí někam do kanálu!!" přidala se jiná.

"Musím říct že jsem si myslel že v tomto pořadu mně nic nějak nepřekvapí ale tenhle díl a tahle fetka mně opravdu rozsekala. Jak takova hyena může mít v péči děti a ještě navíc jako pěstounka a jak se může vůbec stát že taková osoba pobírá dávky od státu které utratí za drogy. Je spousta slušných maminek s kterými se nikdo nemátlo a jsou na hranici chudoby a takova ( nemám slov) pobírá peníze které nemají ani tři jiné maminky dohromady. Myslím že tady sociálka opravdu selhala na plné čáře. Já prostě tenhle díl nemohu rozdejchat," napsal další šokovaný divák.

Témata: Výměna manželek