Peklo kvůli seriálu Most! Advokátka si pořádně naběhla, lidé jí to spočítali!

seriál Most! - Dáša 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. února 2019 13:03 | Aktualizováno: 18. února 2019 6:00

Advokátka Klára Samková se na sociální síti pustila do seriálu Most. Pravděpodobně ale nepochopila, o čem vlastně je, a tak jí to diskutující nevybíravě připomněli.

"Tak jsem čekala, jestli to autoři Most!u ustojí a tenhle seriál, který měl v prvních dvou až třech dílech našlápnuto na otevření celospolečenského tématu opravdu neotřelým způsobem, se změní či nezmění v agitku. V šestém díle definitivně padla... Způsob, jakým je popisována úžasná činnost "Snědé tísně" je natolik vzdálen realitě, že člověk znalý dané problematiky má jen jediné dilema - zda se má smát nebo brečet... Takže gratuluju. Opět se to NEpovedlo..." napsala Samková a sociální síti.

Diskutující ale upozornili na prostou věc. Jde totiž o satirický seriál. "Paní doktorko, jako satirický seriál se to mimořádně povedlo a nastavuje to zrcadlo nám všem," napsal jeden z diskutujících, čemuž dala Samková z části za pravdu.

Následně se rozjela diskuze na téma, nakolik je seriál vlastně dobrý. A nakolik jej právnička pochopila. "Nikdy bych neřekl, že člověk s dvěma tituly může být tak hloupý...Most je satira, nadsázka a černý humor, Vy hloupoučká.... Není to ani dokument, ani zpravodajství!!!" napsal jeden diskutující.

"Paní Kláro, netušil jsem, že jste až takhle moc hloupá! To je úlet a nemohu vás volit i když můj názor na EU je podobný vašemu. Škoda!" napsal další.

"Jak může někdo s doktorským titulem být takto hloupý," uvedl jiný. "Paní Samková je holt prožraná chujovinama. Nejlépe se do všeho nasrat a ve všem vidět politiku. Se neumíte normálně bavit?!" napsal další.

Témata: Klara Samkova seriál Most!