Tak tohle je humus! Náhradní maminka přišla ve Výměně manželek do by tu a byla v šoku!

Pavla a Jaroslav

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. února 2019 9:59

Středeční večer se na televizních obrazovkách opět nesl v duchu Výměny manželek. Tentokrát však nebyla o aroganci a emocích, tématem číslo jedna byl totiž úklid. Nebo spíše špína.

Na to ostatně Petra (37) přišla hned, jak vstoupila do bytu své náhradní rodiny. Všude byla špína, v obýváku našla počuraný gauč od psa, a i dětský pokoj byl v katastrofálním stavu.

Po prvotním šoku se Petra snažila najít oblečení pro malého Daniela. Mezi několika málo kusy oblečení ale našla dětskou plenu, a co je na tom nejhorší, použitou!

Zatímco v obci Daskabáty, kde společně žije Petra (37) s Jardou (49) a jejich dcerou Elinkou (2,5), vše proběhlo v relativním poklidu, V Ostravě, kde jsme viděli Pavlu (29), Jaroslava (31), s dětmi Nikol (9), Danielem (2), byla špína, nepořádek a zanedbaná domácnost hlavním problémem.

Petře bylo líto především dětí, které v tak otřesném prostředí musí vyrůstat. Zaneřáděné bylo zkrátka vše,od stěn přes údajně zapáchající koberec, po nábytek. Petra se ale o Daniela a Nikol starala svědomitě a za deset dní si k nim vytvořila vztah.

Proto s nimi chtěla zůstat v kontaktu i po natáčení. "V kontaktu jsem s Pavlou, chtěla jsem se jet podívat za dětmi, ale nebylo mi to umožněno," prozradila televizi Nova.

Témata: Výměna manželek