Zprasit dítě? Líné svině, zabíjíte je! Češi jsou v šoku kvůli Výměně manželek!

Jana a Tomáš s dětmi

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. ledna 2019 14:35

Středeční Výměna manželek se nesla v poklidné, až idylickém duchu. Věčné hádky a napadání tentokrát vystřídaly dvě rodiny, které nešly pro smích a pochopení daleko. Diváky ale šokovala jiná věc, a sice váha některých členů rodiny.

Tomáš z vesnice Tetčinec váží bezmála 180 kilogramů, v přejídání ale podporuje i své děti. Třináctiletý Lukáš váží na svůj věk neuvěřitelných sto kilo. A ačkoliv se s náhradní manželkou dohodli, že všichni začnou držet dietu a hubnout, diváky jejich váha šokovala.

Nepozastavují se ani tak nad váhou Tomáše, který přiznal, že díky své obezitě nemohl ani mít sex, jako spíše nad váhou Lukáše. "Bohajeho to je hnus.... Já taky byla malý tank..v 15ti jsem měla 105kg na 158cm....štvalo mne to a tak jsem za necelý rok shodila 50kg až jsem pak dopracovala na 38kg...nyní je mi 28let mám dvě děti a už 8let si držím 60kg..taky nesnáším výmluvy matek co se schovávají se svou tloušťkou za své děti," napsala jedna z divaček.

"Nenávidím takový druh tlustých lidí! Jsou to líné svině..." přidala se brutálním způsobem další. "Otec ať si je tlustý na tři prsty!!! Ale ty děcka...ničí jim akorát zdraví a skvěle je připravuje do života," přidala se další.

"Hlavně to pak svádějte doma na geny. Tu nadváhu. Takhle pomalu zabíjet vlastní děti," přidala se jiná divačka. "Já sem taky tlustej neříkám nic ale tohle je teda masakr," napsal jiný divák.

Fanoušci pořadu nejdou pro peprná slova daleko. Internet se plní komentáři, v nichž lidé často uvádějí, že je to "hnus" a "nechutné". Jiní dokonce uvádějí, že jsou "prasečí rodinka", nebo že "zprasili svoje děti".

Mnoho diváků také poznamenává, že za váhu dětí nemohou oni sami, ale jejich rodiče. Poukazují také na zdravotní komplikace a problémy například se srdcem. Najdou se ale i tací, kteří se rodiny zastali.

"Pána znám osobně a je to moc hodný chlap... Nezaslouží si, aby jste takhle o něm mluvili. A sakra stejně nechápu proč to řešíte, jak by se líbilo vám, kdyby někdo řešil Vaše nedokonalosti? Zamyslete se nejdřív nad sebou, než budete někoho odsuzovat. Tomáš je zdravý chlap," uvedl jeden z diváků.

Jak už ale stars24.cz upozornil, Tomáš si problém se svou váhou uvědomuje a pracuje na něm. Zhubnul a i kluci se více snaží. Tomáš chce navíc také podstoupit operaci žaludku.

Témata: Výměna manželek