Drsná Výměna manželek! Tentokrát došlo i na fyzické zranění!

Jana a Tomáš

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. ledna 2019 11:31

Ve středu mohli diváci opět sledovat další díl populární televizní realisty show Výměna manželek. Tentokrát se sice obešla bez vyhrocených situací a hádek mezi náhradními partnery, o pozdvižení ale nouze nebylo.

První rodinu z vesnice Tetčinec tvořila Jana (35), Tomáš (43), Lukáš (13) a Jakub (10). V Praze jsme se pak mohli seznámit s Bárou (32), Otou (33), Šimonem (11) a Eliášem (2,5).

O tom, že tato Výměna byla o poznání klidnější než ty předchozí, vypovídá i to, že na ni účastníci rádi myslí. Bára na ni vzpomíná v dobrém a podle vlastních slov si deset dní v náhradní rodině užila.

Ota byl méně nadšený. "Zkusil jsem si to, prožil jsem si to a znovu už bych to opakovat nechtěl. Máme doma nějak nastavená pravidla a těch deset dnů mi ukázalo, že mi to takhle vyhovuje," řekl televizi Nova.

Po natáčení se dokonce navštívili. "Byli jsme u nich na kafi a čtyři pět hodin jsme povídali," popsal Ota s tím, že spolu nakonec komunikovat přestali, protože Jana žárlila.

Tomáš prý pořád vyzdvihoval, co Bára dělala lépe než jeho partnerka, a ona jí to vyčítala. Když potom Tomáš jezdil do Prahy k doktorovi, myslela si, že jezdí za Bárou.

Rodina z Prahy také adoptovala ke svým dvěma stávajícím synům holčičku. Právě kolem dětí bylo ale během natáčení pořádně veselo. Nešťastně řešená zavěšená postel totiž vyústila v to, že z ní jeden z chlapců v noci spadnul a pořádně si natloukl.

Výměna ale pomohla i druhé rodině. Tomáš zhubnul a kluci se více snaží. Tomáš chce podle televize také podstoupit operaci žaludku.

Témata: Výměna manželek